LiaoCheng Foster Laser toivottaa asiakkaat tervetulleiksi tehdasvierailuille

LiaoCheng Foster Laser toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, jotka haluavat vierailla tuotantolaitoksellamme.Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään huipputeknologiaamme, innovatiivisia prosessejamme ja horjumatonta sitoutumistamme huippuosaamiseen laserratkaisuissa.

Tehdaskierroksen kohokohdat:IMG_20190720_123608(1)(1)

  • Huippumodernit tilat: Tutustu uusimpiin tuotantotiloihin, jotka on varustettu uusimmalla laserteknologialla ja tuotantokoneistolla.
  • Tekniset esittelyt: Todista suoria esittelyjä laserlaitteistamme toiminnassa, mukaan lukien laserleikkaus-, hitsaus- ja merkintäkoneet.
  • Tekniset asiantuntijat: Tapaa tiimimme erittäin kokeneita insinöörejä ja teknikkoja, jotka ovat asiantuntijoita lasertekniikan alalla.He ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja antamaan näkemyksiä prosesseistamme.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Tutustu räätälöityihin laserratkaisuihimme, jotka on suunniteltu vastaamaan alan erityistarpeitasi ja sovelluksiasi.

Tehdasvierailun varaaminen:

Varataksesi tehdaskierroksen tai tiedustellaksesi vierailusta laitoksessamme ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon +86 (635) 7772888 tai sähköpostitse osoitteessainfo@fstlaser.com.Vaihtoehtoisesti voit kätevästi ajoittaa vierailusi virallisen verkkosivustomme kautta:https://www.fosterlaser.com/.Järjestämme mielellämme vierailullesi sopivan päivämäärän ja ajan.

Osoite:

No. 9, Anju Road, Jiaming Industrial Park, Dongchangfu District, Liaocheng, Shandong, Kiina

Ota meihin yhteyttä:

Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme saat vierailemalla virallisella verkkosivustollamme:https://www.fosterlaser.com/tai ota meihin yhteyttä käyttämällä verkkosivustolla olevia yhteystietoja.Odotamme innolla, että voimme tarjota sinulle lisätietoja ja tukea.

Johtopäätös:

Me LiaoCheng Foster Laserilla uskomme, että toimintamme tarkastelu on paras tapa ymmärtää sitoutumisemme laatuun ja innovaatioihin.Toivotamme sinut innokkaasti tervetulleeksi tehtaallemme ja esittelemme sinut lasertekniikan kiehtovaan maailmaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.Emme malta odottaa saavamme sinut tervetulleeksi!


Postitusaika: 20.9.2023